HTML

Böszmeségek

Az emberi hülyeség határtalan. Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk az emberihulyeseg@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2010.02.17. 08:19 Tutenstein

Letörölte a köpést a lánnyal

Címkék: hülyeség ostobaság butaság böszmeség

Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…

A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be tudta zárni az ajtókat a sofõr induláskor. Már lassan gurulni kezdett ki a megállóból, mikor két húsz év körüli lány s egyikük kutyája ( nem tom a típusát, de jó nagy volt ) rohannak a megállóba, hogy felszállnak a már induló járatra.

Mint írtam, rengetegen volta a buszon, s még a pilóta legjobb jóindulatával sem tudtak volna ezek ketten a kutyával felszállni a buszra, így az indult tovább.

Ezt látva az egyik lány ( most itt meg kell jegyeznem, hogy ezek ketten súrolták az agysebészség határát ) egy hatalmasat ütött a busz ajtajára és nyomaték gyanánt egy óriásit odaköpött. Nos ekkora csulát még nem láttam. A lány mint aki jól végezte dolgát barátnõjével beszélgetni kezdett a megállóban, mit sem törõdve az ott várakozó emberek megdöbbenésével. Persze a beszélgetés témája a sofõr nemi indentitására vonatkozott, mert hogy nem állt meg.


DE MEG ÁLLT… A busz hirtelen lefékezett, majd kinyílt az elsõ ajtó és egy tagbaszakadt szakálas ember ( pilóta) leszállt. Könnyed mozdulattal visszazárta a busz ajtaját és odalépett a köpetet elhelyezõ lányhoz. Megragadta két kézzel, felemelte a levegõbe, odalépett a busz ajtajához és szó szerint a lánnyal letörölte a köpést.
Síri csend a megállóban, mindenki dermedten figyelte az eseményeket. A lány s barátnõje egy szót nem mert szólni. De a pilóta sem a szavak embere volt. Dolga végeztével vissza kinyitotta az ajtót beült helyére és a járat végre elindult.


A megállóban várakozott még egy négy fõs fiú társaság, ( olyan izmosabb, rámenõsebb fajta) õk is nézték hogy mi történik. A busz elhaladtával a köpõs lány irtózatos káromkodásba kezdett. Szidott mindenkit, míg csak szemkontaktusba nem került az imént említett fiútársaság egyik tagjával. A lány hangosan a teljes megvetés beleadásával odaszólt a srácnak: Mi a f.szt bámulsz köcsög??? A srác egy szót nem szólt csak odalépett a tõle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez. No eztán már igen csendbe maradt a két lány, fogva a kutyát elténferegtek a megállóból…
 


Az emberi hülyeség határtalan. Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk az emberihulyeseg@gmail.com címre.

289 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boszmesegek.blog.hu/api/trackback/id/tr951765364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egu 2010.02.17. 15:08:21

Tetszik a sztori, ettől még nem hiszem el.
A csaj bunkó volt, de ha egy tényleg tagbaszakadt buszsofőr csak úgy le tud ugrani a buszról, hogy letörölje a csajjal a köpést, akkor az a busz azért nem lehet annyira tele ám...
Arról már nem is beszélve, hogy leköpte, majd beszélgetni kezdtek a barátnőjével, mire a busz megállt és a sofőr visszajött...Honnan, a következő megállóból?

Amúgy meg normális férfi nem üt meg nőt...ha egyszer rúgni is lehet...:))))

Összességében egy ötletes írás, erősen kiszínezve a valóságot (bár talán a lány ruházatát alaposabban is leírhattad volna), de ponyvának ez így jó. Gratulálok!

flimo13 2010.02.17. 15:08:29

@simonmondja.: asszed ha már fizetsz valakinek a szaros pénzedből, akkor bármit megtehetsz vele? Így akarsz tiszteletet, mert máshogy nem kapsz?

titan 2010.02.17. 15:09:40

@Bejjja: :) Ennyire talán egyik esetben sem általánosítanék, mert bár az ismeretségi köröm nem számíthat reprezentatív mintának, azért az arányok közöttük picit másak (nők és férfiak egyaránt). Egyébként ismét egyetértek.

Márai Coelhó · anygyalszarny.blog.hu 2010.02.17. 15:11:02

@dtk74: Volt egy hasonló szitum és könnyen el tudtam intézni pofozkodás nélkül. Szintén egy nő volt az alany. Az engem ért szóbeli inzultus után kifejezéstelen arccal, pislogás nélkül közelről a szemébe néztem. Lecsendesedett és fél percen belül elsunnyogott. Realizálta, hogy olyan helyzetbe került, amelyben csak ő húzhatja a rövidebbet. Természetesen nem bántottam volna, csak ha rám támad.

bass.gitár 2010.02.17. 15:17:43

@Bejjja: Ezzel egyetértek!
Ez viszont főként a szülő felelőssége! Nézze meg, milyen DVD játékot, filmet vesz a gyerekének! A tv. nézést is lehet szabályozni! Utálom, amikor a szülők leülnek a 2-3 éves gyerekkel, és együtt nézik a Barátok közt c. szemetet. Egyrészt délutáni program biztosítható a gyereknek, másrészt a számítógéppel remekül "zsarolhatók". Amit a szülőtől látnak, azt teszik. Ha a család, a mocskokat közvetítő kereskedelmi csatornákat nézi, az a közös program, akkor mi várható a gyerektől? A pártok a tv-n, számítógépen keresztül végeztek/végeznek egy agymosást. Ezt szabályozni nehéz, most nincs is olyan, aki erre vállalkozna!

theveryguest 2010.02.17. 15:17:49

@simonmondja.: Én se tudnék megütni egy nőt, inkább egy kocsi alá lökném gyengéden.

Elméleted szerint csak eleve vesztes helyzetben illik verekedést kezdeményezni. Tehát odamegyek, hogy szarrá veressem magam, és ezzel bebizonyítsam erkölcsi felsőbbrendűségemet. Sőt tulajdonképpen itt a kutyás trió a tulajdonképpeni áldozat, a többieket pdig mind be kellen utalni Recskre.
Itt a pofon meg a törlés pont a nevelésről, a megszégyenítésről szól, nem pedig a fizikai erőszakról. Amennyiben a fizikai erőszak lett volna a lényeg mindkét ember az öklét használta volna.

Bejjja 2010.02.17. 15:18:03

@titan: Nem általánosítok. Találkoztam ilyennel is, olyannal is. Kisebb részét képezik azok, akikre férfiként tudtam nézni/felnézni. Sokan vannak, akik a haverok előtt nem akarták magukat "lejáratni", és másképp viselkedtek mint kettesben. És nagyon sok durva, arrogáns paraszttal találkoztam az életben.

bass.gitár 2010.02.17. 15:21:25

@Roa: Ez így nem igaz! Téged is megkérdezlek, mit tennél, ha az autódat köpné le valaki? Téged, vagy valamelyik családtagodat szidnák? Veled beszélnének kanász módon?
Meddig mehet el egy ember?

Wuff 2010.02.17. 15:22:49

@bass.gitár: Mármint mi nem igaz így?

Bejjja 2010.02.17. 15:25:39

@bass.gitár: én sem vagyok optimista. Megváltani a világot nem lehet, max a saját életében tud tenni bármit is az ember.

Kopi3.14 2010.02.17. 15:31:16

@simonmondja.: látom szövegértés tanításakor hiányoztál iskolából. No nem baj, fuss neki még egyszer. A bérletárnak meg mi köze ahhoz, hogy a busz már elindult a megállóból? vagy csak jó dolog egy újabb marhaságot benyögni?

Priamos 2010.02.17. 15:39:08

Azért arra kíváncsi lennék, hogy buszsoför pártján állók közül - ha az orruk előtt zárja be a buszsofőr az ajtót - hányan fogadnák ezt rezzenéstelen arccal... Magyarországon az önkritika hiánya a legnagyobb probléma. Más mércét alkalmazunk másokkal és mást magunkkal szemben.

mókuscickány 2010.02.17. 15:41:38

Nem volt jó napja szerencsétlen kislánynak.

bass.gitár 2010.02.17. 15:41:59

@Roa: "97 rendpárti Jobbikos vitatkozik 3 libsivel" Dolgoztam együtt pszichológusokkal, óvónőkkel, tanárokkal. Családokat látogattam. Több városban voltam, alul iskolázott szülőkkel, és a "felső réteggel" is volt szerencsém találkozni. Persze az átlagnak mondottakkal is. Végig mentünk az óvodásoktól a főiskolásokig, egyetemistákig.
Hidd el, már évekkel, évtizedekkel ezelőtt elkeserítő volt a látvány. Hiába szóltunk, kértünk segítséget, süket fülekre talált!
Most a kisebbséghez, és a szegényebb, lecsúszott réteghez és a felkapaszkodó újgazdagokhoz van szerencsém. Nem rózsás a helyzet most sem! A gyerekek helyzete mindegyik rétegnél nehéz. Hidd el vannak pozitív és negatív élményeim is! Nem kell ahhoz egyik párt szimpatizánsának lenni, hogy az ember lássa, baj volt/van/lesz!
Most te jössz! Én válaszoltam! Te még nem!

monyon le 2010.02.17. 15:42:34

Egyeseknél a szöveg értés/értelmezés egyenlő a nullával! ;)
Nem hogy a pofon de még a csula takarítás is jogos volt! Én még a kukákat is kimosattam volna velük egy vödör vízzel!

Rebca 2010.02.17. 15:55:13

Remélem nem fake, legszebb öröm a káröröm! :D

Wuff 2010.02.17. 16:02:18

@bass.gitár: Na, pont nem a lényeget fogtad meg. A rendpárti és a szenzitív (itt: túlérzékeny, de még hosszasan lehetne részletezni, hogy mi is ez a hozzáállás) szembeállítása lett volna a lényeg. Azt meg, hogy mit csinálnék, nem lehet előre megmondani, csak akkor, ha már került az ember ilyen szituációba. Előre, szájhősként persze lehet mondani mindent, de valójában 100 emberből jó, ha 1 csinál valamit, melyre másik 96 helyesel anélkül, hogy tenne valamit.

Buzzword 2010.02.17. 16:09:21

Nőket verni nem píszí, de néha ingerenciát érez rá az ember: Egyszer tanúja voltam, ahogy egy középkorú szőkepicsa a párhuzamos parkolást a mögötte álló kocsi folyamatos meglökdösésével abszolválja (nem vicc, a másik autó 3-4-szer is centiket mozdult hátra, de csak szerencsétlenkedett tovább a kurvája). Kedvesen mosolyogva bekopogtam az ablakán, hogy bocsi, nem zavar hogy nekimentél a parkoló kocsinak? Butaliba vigyorog, aszondja nem vette észre mert nem nézett arra. Mondom neki, baszki, te nem használod a tükröt tolatás közben, na szálljál csak ki anyukám. Csaj kiszáll, mutatom neki hogy a másik autó lámpaburája betört. Erre a reakció: Vigyorog egyet a picsa, és annyit mond: "már biztos előtte is törött volt"
Na, nem ütöttem meg, de rezgett a pofonláda fedele erősen.

sahid 2010.02.17. 16:15:56

Megérdemelte a hülye picsa!!! Egyre több "nő" érzi úgy,hogy nekik mindent lehet,mert nők....Ha meg kapnak egy-két pofont,akkor jön a :"egy nőt megütni szégyen" duma. Ostoba kurvák!!!

Picitures doktor 2010.02.17. 16:17:47

@pavor nocturnus: én meg azt gondolom,hogy mindkét luvnya réti néger vót.Járt a pont...azaz a pofon.

bass.gitár 2010.02.17. 16:18:16

@Roa:
A szenzitívek /túlérzékenyek/ lennének a liberálisok. Ilyen felállásba tényleg nem jutottak eszembe. Lehet, hogy az a gond, hogy ritkán ugyan, de nézem a parlamenti felszólalásaikat, érzékeltem a kormányban töltött időben a munkájuk minőségét. Az ember próbálja értelmezni, mi történik az USA-ban./Eléggé liberális, ugye?/ Nem tetszik a társadalompolitikájuk! Talán el kellene szakadnom a politikától, de hol jelennek még meg a liberálisok?
Neked még sohasem szólt be senki? Nem szoktak trágárul megszólalni, nem szidják a felmenőidet. A családoddal és persze róluk sem beszélnek alpárian. Ha autóval közlekedsz, nem kellett más miatt hirtelen a fékre lépni, a lámpáknál, a dugóknál nem volt probléma. Nem kellett soha kiszállni az autóból. Szerencsés vagy, gratulálok!

laposember 2010.02.17. 16:20:30

@simonmondja
Oké erkölcsi zsinórmérce, ugatás helyett inkább áruld el TE mit tettél volna!

Szóval ott vagy a megállóba és a kiscsaj a szemed előtt köpi le a buszt. Kiszáll a vezető és letörli a köpést. stbstb.
Tetszés szerint bármikor beléptetsz a képbe fehér lovon fényes páncélban és megvéded a kifogástalanul nevelt ifjú értelmiségi hölgyet a barbár hordától.

Szóval mit teszel?

bass.gitár 2010.02.17. 16:23:40

@Roa:
Ismered a mondást:
"Az a férfi, aki megüt egy nőt, csak tévedésből lett ember!"

Ez igaz! De hogyan viselkedik ma egyik-másik nő!
Itt a sofőr nem ütött!
Egy ilyen, trágárul beszélő fruskát lehet-e nőnek nevezni?

Unommáazegészet 2010.02.17. 16:27:10

Ezt így kell megoldani. Mint a kuruc.info-n a cigány csajt felpofozó rendőr. Ennek van értelme úgy látszik.

Picitures doktor 2010.02.17. 16:30:53

@bass.gitár: Gondolkodjunk mááááár.Két ocsmányszájú "nő",meg valami kutyafajzat.Gondolom pitbull.Fel akarnak szállni a tömött buszra!Semmi nem jut eszedbe a viselkedésükből,és a szituációból???Nem kellene általánosítani.Az így viselkedő köpködő,fröcsögő atkákat nem nevezem nőnek.

Picitures doktor 2010.02.17. 16:32:13

@Unommáazegészet: az egy fáintos megoldás volt.Megnéztem párszor.Hogy meglepődött a lotyó.

z 2010.02.17. 16:37:34

Tomcat is ezzel lett népeszerű, hogy ilyeneket irkált a blogján.

Wuff 2010.02.17. 16:38:22

@bass.gitár: Nem, ismeretlenenekkel nem kerülök szóváltásba, mert kedves és szeretetreméltó vagyok, valamint rohadtul nem érdekel, hogy mit mondanak. Persze az is lehet, hogy a kötekedő kedvűek felmérik az esélyeiket, és inkább más partnert választanak. :)
Vezetés közben pedig milliószor kellett más baromságait korrigálnom, de legfeljebb dühöngök magamban egy jót, kombinálva a duda használatával. Autóból nem szállok ki, úgysem érnék el vele semmit.

Britte 2010.02.17. 16:40:56

Igaz elítélem azokat a férfiakat akik kezet emelnek a nőkre, de igaza volt a srácnak, megérdemelte azt a pofont a csaj! A buszvezetőnek is igaza volt, bár elég vicces elképzelni ahogy felkapja a csajt. :)
Sajnos az ilyen emberekkel így kell bánni. Túlságosan primitívek, ahhoz hogy egy enyhe dorgálás célt érjen náluk.
Sajnos van olyan ember akinek szó szerint bele kell verni, a fejébe hogy megértse, nem helyes amit csinál.

bass.gitár 2010.02.17. 16:42:03

@Picitures:

Csak az utolsó beírást olvastad, ez pedig egy üzenet utolsó része.
A sofőr tettével semmi gondom. Az oké. Egyébként egy kutyát, ha sétáltat valaki, ne vigye fel a buszra. A póráz mellett a szájkosár is kell! /marmagasságú kutyáknál az utcára is/
Nem tudom, a leányzók feltakarították volna a kutyájuk mocskát, ha az ott végzi el a dolgait. Mert ilyen neveletlen lányok, hogy nevelnek meg egy kutyát.
A fiúk pofozkodása, már más kérdés. Ma a trágár beszéd miatt a lakosság nagy részét össze lehetne verni. Olvasd el az üzeneteket! A majdnem mindegyikben találsz trágár kifejezést. Ez nem mentség a lányoknak, de a fiúk vajon hogyan beszélgettek?

Picitures doktor 2010.02.17. 16:48:31

@bass.gitár: Annyira veszkődtek a nők az egyenjogúságért,hát most itt van.Ha valaki nő létére trágár,akkor vállalja érte a következményeket.A személyi számom 2-essel kezdődik,de az életben nem beszéltem senkivel ilyen ocsány módon.És sosem köptem le buszt.
Megérdemelte.

Britte 2010.02.17. 16:50:00

bass.gitár 2010.02.17. 16:42:03

Szerintem itt nem csak a káromkodáson van a hangsúly. Szerinted milyen ember az aki leköp egy buszt? Hogy bánhat a családtagjaival, barátaival? (Már ha egyáltalán van BARÁTJA az ilyennek.) A fejemet tenném rá hogy egy utolsó paraszt.

bass.gitár 2010.02.17. 16:52:51

@Roa:

Az biztos, hogy kedves és szeretetreméltó vagy. Sőt, szerény is!
Ha nem érdekelne, mit mondanak mások, akkor nem lennél fent az interneten. De szerencsére fent vagy! Jó ez a "beszélgetés"!
Szerencsések az utastársaid, - persze, ha vannak - hogy visszafogod magad, és csak magadban mérgelődsz. Azért gondolom időnként kiereszted a "gőzt"! Ha mást nem, ott a sport!
Roa! Szerintem nem ijedhetnek meg tőled, az írásképed rendezett, a szókincsed remek!
A másik üzenetem is idegesít?

Sadist 2010.02.17. 16:54:22

Jó régi urban legend.

Rahsid 2010.02.17. 16:57:01

Mi a faszért nem lehet helyesen írni???

Britte 2010.02.17. 16:59:01

Amúgy ajánlom nézzétek meg az Eden Lake-et!
Az a baj hogy az a film teljesen reálisan lefesti a mai világot.

fraulein praxa 2010.02.17. 17:00:23

@Tarkin kormányzó:

téged is egy nő szült, hordott ki, kínlódott veled kisgyerekként éveken át. mondjuk esetleg, talán ennyiben különbözünk mi tőletek, férfiaktól.
vagy mit szólnál ha édesanyáddal / hugoddal / barátnőddel etc. is hasonlóan viselkedne valami észkombájn csak mert szerinte hülye picsa volt?...

bass.gitár 2010.02.17. 17:01:45

@Picitures:
Az egyenjogúságon akkoriban nem azért harcoltak, hogy trágárul beszélhessenek.
A gyerekek már óvodás korukban használnak trágár kifejezéseke. Egyetemre jutásukig a helyzet nem javul! A szülőket hibáztatom elsősorban. Igaz ott a tv. és a számítógép is. De, ha otthon nem hall trágár kifejezéseket a gyerek, akkor van esély a fejlesztésre.
Lehet, hogy túl szigorú szoktam lenni a gyerekekkel, - más gyerekével is - de elég, ha rájuk nézek, amikor kiszalad egy nem oda való szó, és bocsánatot kérnek. A felnőttekkel nehezebb. Ez nagy baj, hisz ők példaképek.

murunga 2010.02.17. 17:07:51

ha már filtereztetni nem lehetett...

Martian (törölt) 2010.02.17. 17:08:02

Én azt nem értem a történeten, hogy a pofongazda hölgy (nem palotapincsi) kutyája hogyhogy csak nézte a történteket.

Másrészt az, hogy kopasz kigyúrt, sem jelent semmit... sok ilyennek kislány lelke lesz, ha határozottan lépnek fel vele szemben. 60 körüli (na jó, egykoron jegyzett cselgáncsos volt) ismerősöm egyszer az illető kocsijának lenyitott ablakán át, a pólójánál fogva húzott ki egy kopasz izomagyút, miközben le is üvöltötte... a srác épphogy maga alá nem csinált. :))

bass.gitár 2010.02.17. 17:10:11

@Britte:
Alapos nevelésre szoruló! De nem csak ő, hanem a családja is! Nézzük visszafele. Hogy bánt vele a családja, hogy ilyen lett? Lehet, hogy megkap mindent, de a legfontosabb, a törődés, a szeretet kimaradt. Az ilyenek irányító típusúak. Olyan barátot választanak, akik mellett megjátszhatják magukat. Igyekeznek a középpontba kerülni, ők viszik a szót, a másik alkalmazkodik, mert őt találta barátnak.
Ilyenkor a családot kellett volna nevelni, már a gyerek kisebb korában. Ezt a szerencsétlent az élet fogja nevelni. Azon a napon már elkezdődött!

Britte 2010.02.17. 17:10:28

Martian 2010.02.17. 17:08:02
"Én azt nem értem a történeten, hogy a pofongazda hölgy (nem palotapincsi) kutyája hogyhogy csak nézte a történteket."

Lehet hogy a kutyának is tetszettek a történtek! :)

Martian (törölt) 2010.02.17. 17:16:19

Tényleg, a nő véletlenül nem etnikai hordában tanulta meg ezt a viselkedést?

Vagy ahogy Kirk kapitány mondta a Star Trekben, egy klingon onnantól kezd tisztelni, ha elég nagy pofont kapott tőled... :))

Britte 2010.02.17. 17:20:57

Basszus tényleg, ha belegondolok.
Ha odáig süllyednék hogy leköpök egy buszt... (Nem mintha ez valami iszonyat nagy bűn lenne) :)
Kérek egy fejlövést abban a pillanatban!

roboman78 · https://www.vilaggep.hu 2010.02.17. 17:25:22

jajuristen, leköpték a buszt. hova szarjak.

cambridge.on 2010.02.17. 17:32:42

Villamos,busz és lány után nem futunk mert mindíg jön a következő.Ez alap elv.
97 Jobbikos meg 3 libsi vitatkozik.
Én kikérem magamnak,hogy a Jobbikosok közé soroljanak csak azért,mert nem tetszik ha nyilvános helyen köpködnek,vagy mert kötözködnek a megállóban várakozókkal.
"simonmondja" meg a hozzá hasonlók sem liberálisak,hanem csak aljas kis provokátorok.
Elítélik a buszsofört meg a verbálisan megtámadottat,mert nem nézték tétlenül a garázdaságot.
Amióta elhangzott a kérdés:ok, lehet nem volt jogos,de akkor mit kellett volna tenni az adott helyzetben?Azóta kussolnak.Megoldást nem ajánlanak.
Tegnap egy másik blogon egy 13éves(!)szólt be a tanárnőjének:Állj fejre és fosd le magad!
És ráadásul büszke is volt magára, mert jól oda mondott a vén szipírtyónak.
Néhányan még védelmükbe is vették,mondván a tanárnő megérdemelte.Lehet ez a lányzó is hasonló cipőben fog járni pár év mulva,ha most nem magyarázzák el neki a helyes és helytelen közötti különbséget.
Hova jutott Magyarországon az egymás iránti tisztelet,udvariasság(van még valaki aki ismeri ennek a szónak a jelentését?)?!
A soför viselkedése érthető és védhető.A pofonosztásról más a véleményem.
Alapból elítélem a verést.Ugyanúgy meglehetett volna szégyeníteni szavakkal is.
A nevelő hatása jobb egy mondatnak, mint egy pofonnak.
Történet:Fáradt középiskolásokkal volt teli a busz amikor a sógorommal felszálltunk.Egy srác felrakta a lábát szemközti ülésre mert kényelmesebbnek találta az utazást ilyen helyzetben.A sógor rászólt,vedd le a lábad az ülésről!Miért venném,mi köze hozzá?Ez volt a válasz,láblevétel helyett.
Semmi, mondta a sógor ,de ha nem veszed le akkor eltöröm.Finoman ,halkan de határozottan.
Rövid morgás után a srác maga alá húzta a
lábát.
Nem szabad eltűrni,hogy egyesek úgy viselkedjenek ,nekik mindent szabad, tekintet nélkül lehetnek másokra.
Az együttélésnek vannak alapvető szabályai,amit általában tiszteletben kell tartani.
Senkit nem érdekelne,ha fenn említett fiatal
otthon köp a tükörre,mert feltartotta azért nem érte el a buszt,vagy az öccsével kiabál.Esetleg leköcsögözi.
Ilyen a legjobb családban is előfordulhat,nade nyilvános helyen?Egy fiatal nőtöl?
Most ilyen,képzeljétek el ha anyós lesz belőle!

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.02.17. 17:41:46

@Britte: A kutya pont úgy röhöghetett, ahogyan a Pityke őrmesteré a rajzfilmben :-)

Matador 2010.02.17. 17:51:57

Aranyos kis történet! Szeetem, mikor nőket vernek. Különösen, hogy a többség szerint tényleg meg is érdemelték.

bass.gitár 2010.02.17. 17:59:50

@cambridge.on:
Felesleges liberálisokra és jobbikosokra felosztani a társaságot. Ezt már letárgyaltuk!
A beírók nagy része nem ítélte el a buszsofőrt, sőt, a lány lett elítélve!
Abban oszlott meg a vélemény, a fiúk helyesen cselekedtek-e?! Itt többen a fiúknak adtak igazat. Szerintem ez nem így van, de a lány beszólását, további viselkedését nem tudjuk.
A tegnapi beszólást, ellenőrzői beírások sorát kevesen értékelték. De az, hogy egy diák így beszélhet egy tanárral, már értékeltük. Többen értünk azzal egyet, hogy visszább kell lépni, a liberális oktatást szigorítani kell, a konzervatívabb, porosz oktatási rendszerből sok mindent vissza kell venni.
A buszon történtekhez gratulálok, remekül oldották meg a helyzetet.
De a gyerek otthon se beszéljen trágárul, pont ennél a résznél tartunk. A szüleit, családtagjait tisztelje. Ha otthon trágárul beszélhet, akkor a családon kívül is úgy fog!
Egy gyereket elsősorban a szülőknek kell nevelni. Ha a szülő trágárul beszél, agresszív, akkor mit várjunk a gyerektől?!
A mai világban hiányzik a törődés, a szülői szeretet. Ezt pénzzel próbálják a szülők pótolni, amit nem lehet!
Reméljük, mire anyós lesz belőle, akkorára megváltozik. De előbb olyan férfit kell találnia, aki így is vállalja a közös életet. Elsősorban őt kell sajnálni. Mert ő évekig együtt fog vele élni. Ez nem lesz könnyű!

Eliathen 2010.02.17. 18:01:51

három szó öreg. Tanulj meg írni. Ja, és lehetőleg magyarul.

közlekedő edény 2010.02.17. 18:01:54

wáó, klassz volt ez a történet, az ilyen lányszerűséggel így kell bánni, hiába, akinek a szája is picsa...

borszakértő 2010.02.17. 18:03:00

A mai fiatal lányok sokkal de sokkal közönségesebbek mint a fiúk. Teljesen kifacsarodott világban élünk. Az egyenjogúság jegyében neki is ugyanúgy jár a pofon, mint a vele egykorú hülyegyereknek.

2010.02.17. 18:04:25

Annak is meg van az értelme, hogy nőket nem verünk. Pl. ez:

www.youtube.com/watch?v=A5o1voSAUho&feature=related

Mi van, ha egyikük a köpködős?

ave 2010.02.17. 18:07:27

Ez egy ilyen fikcios blog?
De szep is lenne, ha ez tortenne meg nap mint nap. Elfogynanak ezek a jogom-van-hozza picsak eleg hamar.

Norberto Sarto 2010.02.17. 18:51:45

Tippelhetek a 2 csaj bőrszínére?:)))

Kristl 2010.02.17. 19:07:32

ha a busz ennyire tele volt, hogy vette észre a sofőr a köpést, és hogy szállt le oly könnyedén és sietve?

a pofonra meg evidens rendőrt hívni. ha a lány elesett akkor nyoma is marad az arcán...
innentől kezdve meg tiszta ügy.

felka 2010.02.17. 19:07:57

én a kutyáért aggódom.
remélem nem rajta veri el a port a csaj.

Yeto 2010.02.17. 19:23:19

Jók lehetnek az ingatlanárak arrafelé...

dr66 2010.02.17. 19:39:05

Mindegy,hogy lánnyal vagy fiúval történik ilyen,mert mindenképpen megérdemelte!Az összes ilyet így kellene lekezelni.Tök mellékes a neme.A lényeg,hogy vegyék már észre magukat!!!
Sajnos nem ez a megszokott,hanem a meghunyászkodás és a közöny.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.17. 19:54:18

1. a csaj bunkóparaszt, hogy üti és laköpi a buszt.
2. a sofőr bunkóparaszt, hogy így reagál.
3. a pofozkodós csávó bunkóparaszt, és nem illik nőt megütni.

Három egyenlő ellenfél találkozott,saját színvonalukon megoldva a problémát.

A baj az, hogy ez kezd az általános színvonal lenni. És ez nagy baj.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.17. 19:55:07

@dr66: Ebben egyébként igazad van, de ezt a szülőknek kéne belenevelni a gyerekekbe.
Érdekes mód én magamtól is tudom hogy nem pofozok meg mindenkit aki beszól.

Megdobbent 2010.02.17. 19:55:12

Ez a sztori (attol fuggetlenul, hogy megtortent) annyira szurrealis, hogy lehetne belole egy kis filmetud, es tutira dijat is nyerne mindenhol :)

Kaffka szerencsetlen csak forgolodik es banja mar, hogy nem magyar volt :>

Mindettol fuggetlenul teljesen igazat adok minden szereplonek az ugyben, aki kontaktalt a picsaval:

1) Nagytestu kutyaval johogy nem fertek volna fel, eroltetni is torolmetszett taplosag

2) Csulazni es ajtot rugdosni nemcsak, hogy ertelmetlen parasztsag, de raadasul bizony kiprovokalja, hogy letoljek valami szarral a csulat

3) Miutan helyretettetek sem volt kepes megbaratkozni a kiosztott lapokkal, elovette a nagypofat, erre ujra leosztottak neki egy sort, de az gyengebb lett, mint az elozo 5 lap.

Az elet ilyen, es ha csak igy lehet valakit szocializalni, azt hala istennek igy is fogjak. Tehat lehet bizni abban, hogy nem korcsosulunk el teljesen :>

clioltd 2010.02.17. 20:01:27

Miért kell védeni az ilyen rendbontókat?
A fő kérdés az, hogy miért köpködött és miért volt trágár?.
Sajnos kikerült az utcára egyes családok viselkedési normája.
Emlékeztet engem arra az esetre, amikor mindenki felhördült, amikor a tolvaj fiút agyonütötte a kerítésbe vezetett áram. De vajon mit keresett ott a tolvaj?
Ezt emlékezetem szerint soha, senki sem kérdezte.
Clio

napkozi_admin 2010.02.17. 20:04:43

az ilyet én miért nem látom?:)

lajosss 2010.02.17. 20:12:31

A nevelest az emberekre talaltak ki,
a csaj csak megjeleneseben volt az viselkedeseben nem,
ezeket idomitani kell, a sofor, es a srac is, a helyes modszert vaasztotta.

bgp 2010.02.17. 20:26:22

Hát, legközelebb meggondolja, hogy bunkó legyen. Akár férfi akár nő, megérdemelte a törlést és a pofont is.

vagyok59 2010.02.17. 20:32:46

5 perc alatt elérte, amit a szülők és iskola nem. A lány legközelebb 2x is meggondolja.

Sok primitív cigánygyerek annak köszönheti, hogy 30 éves korára a társadalom aljára szorul és a sitten köt ki, hogy ma már senki nem meri sokkal korábban pofánfágni.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2010.02.17. 20:35:37

Csudálatos, megható történet.
A jánka asszem nem gondolta át, hogy nincs vele a kopaszmercis barátja.

nótbuk 2010.02.17. 20:37:33

nekem az ilyen féktelen picsák nagyon bejönnek, és azt tartom normálisnak ha valaki mer balhézni. a srác nem volt egy lovag, mert ha beszól valaki (főleg ha csaj) még nem fogom pofán verni, hanem vissza fogok neki pofázni. pl. "húzz el náthás picsába te gyökér" és egálban vagyunk...

egy hang a hátsó sorból 2010.02.17. 20:47:20

Ah, ez a tortenet annyira hibatlanul szep, hogy tutira nem igaz.

nótbuk 2010.02.17. 20:48:33

de ha más nem jut eszébe az embernek egy "te meg szopjál le!" vagy "szard össze magad!" is frappáns válasz lehet a verés helyett...

nótbuk 2010.02.17. 20:54:58

... de ha ő erre visszaszól nekem h "te meg nyald ki a seggem!", akkor az én válaszom a "rohadj meg!" lesz. az ilyen élethelyzetekre fel kell készülni és akkor nem égünk le.

nótbuk 2010.02.17. 21:07:37

...ha ezek után is ugat, akkor jövök neki az egyik kedvenc beszólásommal: "nyald körbe a faszom!".

Bender Bending Rodríguez 2010.02.17. 21:11:32

Egész jónak tűnik ez a blogkezdemény, jó lendületes sztorival indul. :D

Nem is gondolnád, hogy bizonyos csajok is tudnak ennyire prosztók lenni... elég kiábrándító.

nótbuk 2010.02.17. 21:23:14

@Bender Bending Rodríguez: szerinted az rendben van h a sofőr viledának használta a kiscsajt, majd az izmos pasi lepofozza egy beszólás miatt??? inkább a két idegbeteg faszi a kiábrándító...

mókuscickány 2010.02.17. 21:30:36

Na akkor igazságot teszek:

buszvezetőt kirúgni, mert nem igazságosztónak alkalmazták, a kiscsajt meg eladni kurvának, mert az érdemli.

Egyéb kérdés?

nótbuk 2010.02.17. 21:37:32

@mókuscickány: a buszvezető az rendben, de a kiscsaj csak köpött egyet, mást nem csinált. ezért még nem biztos hogy kurva a ringyó.

Picitures doktor 2010.02.17. 21:47:23

@ColT: A gondolkodásod a nagy baj,baba.

hacsu 2010.02.17. 22:04:19

Kamu. Szegény index.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.02.17. 22:06:16

@Csizmazia István [Rambo]: Hiába, a jó példával elől kell járni és terjeszteni! :-))))

nótbuk 2010.02.17. 22:08:35

@hacsu: ja, csak egy szar novella...

FeroxX 2010.02.17. 22:46:24

tippelhetek ? CIGÁNYOK voltak ?

2010.02.17. 22:47:53

A kutyák már csak ilyenek, békésen végignézik ahogy a gazdájukat verik...

Tóth Ágas 2010.02.17. 23:15:35

hehe. megérdemelte a lepattant szajhája

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.02.17. 23:20:34

A sztori kamu. Egy korábbi változat a körúti villamossal, rajta a generációs gepek tipikus hőseivel, és a végén egy hajban elnyomott rágóval, ami mellé az "engem is liberálisan neveltek" szöveg ment, már volt.

Mellesleg egyáltalán nem életszerű a történet, hemzseg a költői elemektől, a fantázia markáns jeleitől. Amúgy jó költemény.

Tóth Ágas 2010.02.17. 23:22:58

hát, ha nem is igaz, kedvcsinálónak jó volt

Fullback 2010.02.17. 23:25:17

@nótbuk: nem persze. igazából ügyvédnő vagy banktanácsos esetleg tanítőnő lehet. én meg ballettáncos vagyok a Bolsojban. persze :-)))
a buszsofőr rendeltetés szerűen használta a csajt. a srác pedig aki a fejét helyre tette dícséretet érdemel.

2010.02.19. 11:50:22

A cím lehetett volna:

Letörölte a nyálat a lánnyal. :-)

mindent.elsopro.gulyasagyu 2010.02.19. 20:40:19

ilyen erőltetett baromságot kitalálni
igazi panelproli lehetsz

2010.02.22. 12:13:12

@mindent.elsopro.gulyasagyu: Mi ebben az erőltetett?
A köpés szó van helyettesítve egy viszonylag gyakran használt szóval, a többi csak véletlen, úgymond a helyzet adta.
Panelproli? :-) Te meg valami médium esetleg?
süti beállítások módosítása